Method fighter™ - neljän portaan ohjelma voittoon

You have to love it, to do it!

Method fighter™ kirkastaa näkökulmaasi siihen, että toimintakykyäsi uhkaa sisäinen uhka, mitä vastaan on syytä taistella tai vaarannat terveytesi. Voit varmaan helposti kuvitella laittavasi hanttiin, jos joku vaarallinen henkilö yrittäisi vahingoittaa sinua tai läheisiäsi. Silti kuitenkin taisteluun herääminen saattaa

tuntua ylitsepääsemättömän vaikealta, kun paino nousee, alkoholinkäyttö, tupakointi tai muut vahingolliset tavat hallitsevat elämääsi. Eikö olekin hieman outoa hyväksyä esimerkiksi ylipainon tuhoavan polvesi tai selkäsi, vaikka toisaalta et suostuisi moiseen katuhäirikön toimesta.

Elintapojen muuttaminen on useimmiten vaikeaa. Muutokset elintavoissa vaativat vahvaa SPIRITTIÄ. Nimitämme spiritiksi sitä, mikä antaa riittävän sykäyksen muutokseen ja muutoksessa pysymiseen. Ilman riittävää spirittiä muutoksen aiheuttama huoli ja joskus jopa pelko uudesta minästä murtaa muutoksen, mikä johtaa   paluuseen entiseen toimintaan. Onneksi jokainen voi kehittää spirittiään.

Spiritin kasvatus ja omaan onnistumiseen valmistautuminen ovat Methodfihgterin™ syvintä antia. Method fighter™ ei ole teos tai oppikirja siitä, miten tulee syödä tai liikkua, vaan se on tehokas prosessi, minkä kautta opit saavuttamaan tavoitteesi.

Kiinnostuitko? Tilaa heti oma Method-fighter kirjasi nettikaupastamme!