Yrityksille

”Talouden kiristyessä yritysten tulee keskittyä ydinliiketoimintaansa ja painottaa kustannustehokkuutta kaikessa toiminnassaan(Kaleva 26.3.2009).”

Palvelumme yrityksille jaetaan kolmeen pääryhmään

  1. Testaus . Helpoin tapa lähteä liikkeelle on järjestää työpaikallanne kuntotestaus, mikä antaa todellista kuvaa omasta kunnosta. Tässä saattaa nimittäin olla suuria virheluuloja esimerkiksi "olin kovassa kunnossa 3 vuotta sitten" ei auta, jos nyt elämäntavat ovat repsahtaneet.
  2. Liikunnalliset ohjelmapalvelut ja luennot antavat vastauksia siihen, mitä esimerkiksi kuntotestauksen tulos tarkoittaa ja mitä kannattaisi tehdä, jotta tilanne säilyy ja tarpeen vaatiessa kehittyy.
  3. Terveysvalmennus on täysin oma konseptimme yrityksille, minkä avulla yhtiön henkilöstön maksimipotentiaali saadaan esiin. Katso lisää konseptin omilta sivuilta www.suomenterveysvalmennus.fi


Työntekijä on yrityksesi tärkein voimavara, minkä arvoon yritys voi toiminnallaan vaikuttaa. Toimintamme tehostaa työntekijöiden ryhmähenkeä, nostaa itsestä huolehtimisen tasoa ja korostaa omaa vastuuta oman hyvinvoinnin edistämisessä, vain muutamia esimerkkejä mainitaksemme.

Katso Case - Dekaterä Oy>>

Jokainen yhtiö vaatii omanlaistansa toimintaa, jotta työntekijät alkavat voida paremmin. Ota yhteyttä, niin katsotaan mikä olisi teille paras ratkaisu.